Blog-nyitó bejegyzés

Ezen az oldalon az okos eszközökön alapuló megoldásokról, trendekről, startup és professzionális termékfejlesztésről, innovációról találsz bejegyzéseket.

A cikkeket Bayer József András IT Projekmenedzser, Innovációs tanácsadó szerzi, vagy szerkeszti. Bár a munkám során más területekkel is foglalkozok, de személyes érdeklődésem a smart eszközök és smart applikációk felé fordul, mert az egyén hétköznapi életére radikális hatást gyakorolnak.

Egyéb oldalaim:
– Twitter: https://twitter.com/josefbayer

Fontos:
1. A blogban megjelenő írások kizárólag a szubjektív véleményemet tükrözik és semmilyen formában nem hozhatók kapcsolatba az általam projektekben képviselt cégekkel (BearingPoint) és nem tekinthetők azok hivatalos álláspontjának.

2. Az írásoknak nincs kereskedelmi jelentősége, az oldalon nem találhatóak hirdetések, reklámok, (google Adwords sem), sem szponzorált tartalmak. A Blog és a szerzők nem fogadnak el semmilyen szponzorációt vagy anyagi előnyt. Az oldal nem tartalmaz burkolt hirdetést. Az oldal nem kap díjazást linkek által átirányított forgalom után, sem jutalékot esetleges termék vásárlás esetén. Az oldal a technikai lehetőségét sem kínálja ilyen konstrukcióknak.

3. A tartalmakban szereplő szolgáltatások vagy termékek kereskedelmi elérhetőségét (pl. egy smartphone árát, egy kutatási fázisból kilépő startup termék megrendelhetőségét) anyagi ellenérdekeltség nélkül tudósítjuk, mint releváns termék információt.

4. Az oldalnak nincs semmilyen érdekeltsége vagy kapcsolata más ismert Bayer nevű közéleti szereplőkhöz, a futball klubhoz sem a BAYER AG. gyógyászati és növényvédőszer gyártóhoz vagy annak egyébb leányvállalataihoz.

5. A Blog hivatalos neve Bayer Jé! Smart Blog. A Blog nem tervez a jövőben sem kereskedelmi vagy hirdetési tevékenységet folytatni, hangsúlyozottan nem tervez online boltot üzemeltetni vagy online boltok számára célzott termékajánlásokat elhelyezni.

6. A Blog tartalmával kapcsolatos minden nemű észrevételeket a jozsef@bayer.hu címre várjuk.

 

Mit tudhat egy otthoni EKG öv manapság

Néhány évvel ezelőtt az EKG használatához egy asztalra kellett feküdni és egy kisszekrényben fért el az eszköz. A legújabb eszközt mellkasra csatolhatjuk és az okos telefonunkra érkezik az analízis. Q-ArdiocoreAz EKG-övhöz letöltött alkalmazást beállíthatjuk úgy is, hogy értesítse a kezelő orvosunkat rendellenesség esetén. Az okos házi egészségmegőrző övet a fejlesztő startup projekt hamarosan értékesóiteni fogja. A tervek szerint 450€-kérnek egy ilyen eszközért.

qcore-iphone

//Blogunk nem áll semmilyen üzleti kapcsolatban semmilyen gyártóval vagy fejlesztővel.